Targonca akkumulátor ár

A targonca akkumulátoroknak a megfelelő gondozás mellett nem jelent akadályt elérni a kijelölt élettartamuk teljes hosszát.

Az anyagmozgatáshoz megfelelő teljesítménnyel működtethető, kitartó emelőgépeket kell felsorakoztatni. A targoncák különböző típusai a közkedvelt anyagmozgató gépek sorába tartoznak. A többi munkagéphez hasonlóan a targoncáknak is az akkumulátorok jelentik azt az alkatrészt, ami az energiaforrást szolgáltatni tudja a gépek működéséhez.

Mivel lehet meghosszabbítani a targonca akkumulátor életét?

Bizonyos módszerek alkalmazásával hatékonyan lehet a targonca akkumulátornak hosszabb élettartamot biztosítani. A rendszeres használat persze megrövidítheti az alkatrész élethosszát, de csak akkor veszít jelentős mennyiséget az életéből, ha el hanyagolják vagy természetesnek veszik, hogy mindent kibír. Egy kis odafigyeléssel meg lehet spórolni a túl gyakori akkumulátor cserét.

  1. Sokat számít a targonca és az alkatrész összeillősége, ahogyan arra is ügyelni kell, hogy helyen legyen beillesztve a helyére a targonca akkumulátor. Ez azt jelenti, hogy a kapcsok szorosan tartják a házat és azt rések nélkül rögzítik a helyére.
  2. Kerülni kell a targonca akkumulátor teljes lemerülését.
  3. Amennyiben alkalmanként használják a gépet, hosszabb időszakokban, amíg nincs bekapcsolva, ajánlott az energiaforrást kivenni és hűvös helyen tárolni.
  4. Ajánlatos ellenőrzéseknek alávetni az alkatrészt, méghozzá rendszeres időközönként és megnézni az indítási teljesítményét, a feszültségét, valamint a töltési szintjét.

Az új akkumulátort nemcsak ki kell választani és meg kell rendelni, de a későbbiekben is figyelni kell rá, különben csalódást tud okozni, de nem a saját hibájából. A kezdeti kihívások leküzdésében segítünk Önnek és olyan alkatrészeket kínálunk az anyagmozgató gépekbe, amikben maradéktalanul meg tud bízni.

Amennyiben tájékoztatásra van szüksége, nyugodtan lépjen kapcsolatba kollégánkkal és tegye fel kérdéseit a megadott elérhetőségeink egyikén! Az aktuális targonca akkumulátor árakról érdeklődjön bármikor!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu