Targonca akkumulátorok minden igényre!

Targonca akkumulátorok széles választékban, megfizethető áron, megbízható cégtől! Keressen minket bizalommal termékeinkkel kapcsolatban!

A különféle berendezésekben rendkívül fontos szerepet tölt be az akkumulátor. Ez nincs másként a targoncák esetében sem, ahol különösen elengedhetetlen, hogy az alkatrész megbízható legyen. A targonca akkumulátor kiválasztására ennek megfelelően érdemes kiemelt figyelmet fordítani, ám cégünk készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére e téren.

Több gyártóval is közvetlen kapcsolatban állunk, így minden esetben az igényeknek megfelelő, legjobb megoldást biztosítjuk, illetve többféle árajánlatot tudunk adni akár egyazon targonca akkumulátor típusra is. Ezzel garantálni tudjuk a kedvező árakat, hogy Ügyfeleink valóban jó áron juthassanak hozzá termékeinkhez. A targonca akkumulátor és annak edényzete pontos méretezést igényel, ezért elengedhetetlen a targonca pontos típusának megállapítása, továbbá fontos a targonca akkumulátor mérete, feszültsége, kapacitása, csatlakozója és kábelhossza. A leggyakoribb akkumulátor típusok: Jász-Plasztik, Hawker, Tab, Banner, de egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni a targonca akkumulátorok és a cellák esetében. Ólomsavas és zselés targonca akkumulátoraink teljes mértékben megfelelnek a DIN és a BS szabványoknak (PzS PzB PzV PzVB). Termékeink sokoldalúan felhasználhatóak, nem csak targoncához, hanem takarítógéphez, önjáró emelőgéphez és más berendezésekhez is ajánljuk őket, az akkumulátor cellák pedig szünetmentes egységek kiépítésére is alkalmasak.

Mindenféle típusú targoncába tudunk akkumulátort biztosítani, például:

Komatsu Still TCM
Jungheinrich Cesab Steinbock
Nissan Rocla Hyster
Atlet BT Hunday
Toyota Daewoo Clark

Meghajtó akkumulátorok vagy más típus esetén érdemes felvenni velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és zselés vagy ólomsavas targonca akkumulátorra van szüksége, keressen minket bizalommal akár még ma, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Targonca akkumulátorok

Targonca akkumulátorok az Ön elvárásaihoz igazítva!

A legtöbb embernek megvan a saját, jól bevált választása, amihez, ha teheti, minden körülmények között ragaszkodik. Ez a következetes választás vonatkozhat akár egy olyan eszközre is, mint amilyen targonca  akkumulátor.

Amennyiben  Ön egy meghatározott típusú és márkájú targonca akkumulátort keres, akkor érdemes a termékeink között szétnéznie.  Az általunk eladásra kínált targonca akkumulátorok a legmagasabb színvonalra vonatkozó igényeket is kiszolgálják. Az anyagmozgatáshoz is olyan akkumulátorra van szükség, ami biztosítja a hosszú távú, megbízható működést és a munkagép kifogástalan állapotát. Az előírásoknak megfelelő karbantartás és töltés révén a targoncákkal a munka a tervezett tempóban zajlik, a munkarend minden körülmények között teljesíthető.

Amennyiben olyan targonca akkumulátorokat szeretne vásárolni és használni, amik nem okoznak csalódást semmilyen téren, válogasson a cégünk által forgalmazott termékekből! A kínálatunkban található targonca akkumulátorok az Ön által támasztott elvárásoknak is teljes mértékben képesek megfelelni!

targonca akkumulátorok

A targonca akkumulátorokat csakis megbízható forrásból vásárolja!

A targoncák anyagmozgatásnál megszokott munkagépek, amiknek a használata megkönnyíti a munkát és eredményesebbé teszi a napi feladatok kivitelezését. A cél az, hogy a targoncákat minél tovább lehessen alkalmazni, ne veszítsenek az értékükből és megőrizzék az eredeti állapotukat.

A fenti célok elérésében a targonca akkumulátorok is szerepet játszanak. Az anyagmozgató gép lelkének is nevezhetjük, hiszen a  targonca akkumulátorok nélkül a gép csak arra képes, hogy egy helyben álljon. Ha teheti, inkább részesítse előnyben az ár-érték arányban meggyőző, minőségi, márkás és nem utolsó sorban új,  targonca akkumulátorokat! Amennyiben van rá lehetősége, inkább ne használtan vásároljon ilyen alkatrészt!

A  targonca akkumulátorok és általában az akkumulátorok esetében igaz, hogy minden feltöltésnél veszítenek az élettartamukból. Tehát egy használt akkumulátor már nem bírja addig, ameddig az új, nem tudni, hogy meddig lehet rá számítani.

A  targonca akkumulátorok új és megbízható modelljeit szerezze be tőlünk!

targonca akkumulátorok

Hogyan és miért tisztítsuk rendszeresen a targonca akkumulátorokat?

Az akkumulátorok több olyan járműben és berendezésben is megtalálhatóak, amilyen a takarítógép, a motor, az autó vagy éppen a targonca. A targonca akkumulátor feladata, hogy tárolja az energiát, helyet biztosítson annak, hogy amikor szükség van rá, fel lehessen használni azt.

A megfelelő karbantartás alapvető dolog az akkumulátor állapotának fenntartásához, biztonságos használatához és a hosszabb élettartamának garantálásához. Ennek érdekében ajánlott a targonca akkumulátor helyes tisztításának menetét és trükkjeit is elsajátítani.

A tisztítás első lépése, hogy figyeljünk arra, ha akkumulátorból túlfolyik a sav, azt időben eltávolítsuk, különben az alkatrészek rozsdásával kell szembenéznünk. Nemcsak a korrózió az otthagyott sav maradványok egyetlen veszélye, de az is, hogy lemerítheti az akkumulátort, mivel jó a vezetőképessége. A kiömlött sav megnehezíti a targonca akkumulátor ellenőrzését, csúnya foltokat hagy és nem is biztonságos, de nagy valószínűséggel a berendezés élettartamát is lerövidíti. A savmaradványok eltávolítására minimum kétszer szükség van egy évben.

Amennyiben érdeklődik a targonca akkumulátorok iránt, keressen minket feltüntetett elérhetőségeinken bizalommal!

takarítógép akkumulátorok
Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu