A targonca akkumulátor árakat az alábbi tényezők befolyásolják:

Akkumulátor árak, amelyekért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni. Most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon a díjainkat meghatározó tényezőkről!

Manapság sok kereskedésben lehet találkozni különböző típusú akkumulátorokkal, többféle árkategóriában. Egyeseknek fontos, hogy tiszta képet kapjanak a vételárakról, így könnyebben el tudják dönteni, hogy valóban megéri-e nekik az adott vállalkozás termékeit választani. Ha ez Önnek is lényeges, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon az általunk kínált árak befolyásoló tényezőiről!

  • Több gyártó akkumulátorait (Jász-Plasztik, Hawker, TAB, stb) forgalmazzuk. A különböző gyártók akkumulátor árai különbözőek.
targonca akkumulátor
  • Ugyanolyan feszültségű (V) és kapacitású (Ah) akkumulátor többféle méretű acélszekrénybe szerelhető, emiatt más az ára a különböző méretű de ugyanolyan típusú akkumulátor telepnek.
  • Az ár függ attól is, hogy szükséges-e az akkumulátorra központi légkeverő (EUW) rendszer, központi vízutántöltő (AQ) rendszer, Smart Blinky (elektrolit szintjelző), illetve függ a csatlakozó típusától.
  • Kérésre a meglévő régi akkumulátorról átszerelhető a központi vízutántöltő (AQ), és a csatlakozó, amennyiben azok nincsenek elhasználódva. Ebben az esetben az ár ennyivel kevesebb.
  • Az új cellákat a megrendelő kérésére a meglévő régi acélszekrénybe is beszereljük, ha az acélszekrény nincs elhasználódva. Ekkor az acélszekrény árával csökken az akkumulátor ára.
  • Használt akkumulátor átadása esetén annak árát beszámítjuk az új akkumulátor árába.
  • Visszatérő vásárlóinknak, viszonteladóinknak kedvezményes árat adunk.

Vásároljon Ön is korrekt árú akkumulátort, vagy targoncájához válasszon minőségi berendezést! Nálunk többféle eszközhöz is találhat kiváló akkut. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Kérje árajánlatunkat, melyre rövid időn belül küldjük az Ön által megadott típusú akkumulátor árát.

Árajánlat kérő űrlapunk segít a szükséges adatok megadásában.

Akkumulátor típusok:

Az akkumulátor és töltőgép típusok letöltéséhez kattintson a linkekre!

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu