Teher- munkagépjármű akkumulátorok

A munkagép akkumulátor éveken át működhet, ha jól bánnak vele!

munkagép akkumulátorok az elektromos gépeket működtetik, de nem mindegy, hogy milyen akkumulátort választunk. A rosszul kiválasztott alkatrész ugyanolyan kárt tehet, mint az elhanyagolt akkumulátor.

A járművek elektromos áram ellátását az akkumulátorok biztosítják. Minden járműhöz annak típusához és teljesítményéhez passzoló alkatrészre van szükség. A munkagép akkumulátorok több típusát tudjuk megkülönböztetni, így lehet lithium, ólom savas és zselés munkagép akkumulátort is vásárolni. Mindegyikhez kapcsolhatók előnyök és hátrányok is. A kiválasztott és beszerelt munkagép akkumulátor teljesítményét nem egyedül csak a minősége határozza meg. Ugyanilyen fontos az is, hogyan bánik a munkagép kezelője az akkumulátorral.

Egy munkagép akkumulátorra is igaz, hogy a teljesítményét és az élettartamát is komolyan befolyásolja az, hogy odafigyelnek e az alkatrész karbantartására. Ha egy akkumulátor nem kapja meg azt a szintű karbantartást, ami ahhoz, kell, hogy rendeltetésszerűen tudjon működni, akár egy év alatt is tönkre mehet. A helyes tárolás és töltés is szerepet játszik abban, hogy ezek az alkatrészek hány évig bírják csere nélkül! Nem szabad például hagyni, hogy teljesen lemerüljön, de az is tilos, hogy túltöltődjön az alkatrész. A megfelelő kezelés mellett, akár tíz évet is kibírhat egy munkagép akkumulátor.

Védje a munkagépét és az akkumulátort is azzal, hogy időt szán a helyes karbantartásra, kiválasztásra, kezelésre! Ne hagyjon veszni nagy összegeket, amiket az akkumulátora javíttatására, illetve cseréjére költene!

Forduljon munkatársainkhoz bizalommal, ha eldöntötte, hogy a mi termék kínálatunkból szeretne vásárolni! Az első lépésektől az utolsókig számíthat ránk! Nem hagyjuk magára egyik ügyfelünket sem, miután megvásárolta az új alkatrészt. A beszerelésben is segédkezünk, de a későbbiekben tanácsokért is fordulhat hozzánk és a szervizelésért, karbantartásért, illetve javításért sem kell máshová fordulnia. Kérjen további tájékoztatást a szolgáltatásainkról a megadott telefonszámon vagy emailben!

munkagép akkumulátor

Minőségi munkagép akkumulátor nélkül nem megy!

Egy megbízható akkumulátorra sosem késő áldozni, mert később megtapasztalhatjuk ennek az előnyeit is. Egy munkagép akkumulátor esetében is fontos, hogy olyan modell kerüljön a targoncába vagy éppen a takarítógépbe, emelőgépbe, ami a későbbiekben is úgy működik majd, ahogyan elvárjuk tőle.

Keressen fel minket bizalommal, és vásároljon megbízható helyről minőségi akkumulátort! Ehhez nem kell  különféle boltokat bejárnia, nagy távolságokat megtennie, elég csak megrendelnie online az új munkagép akkumulátort!

A targoncák, nagy teljesítményű takarítógépek, emelőgépek olyan berendezések, amiket általában sokat használnak. Különösen akkor, ha állandó munkaeszközként van rájuk szükség rakodáshoz, emeléshez, pakoláshoz és persze takarításhoz. Ezért elengedhetetlen, hogy a munkagép akkumulátor jól bírja a terhelést, könnyen és gyorsan lehessen tölteni.

Vásárolja meg nálunk új munkagép akkumulátorait! Megadott elérhetőségeinken pontos tájékoztatást kaphat termékeinkről, keressen minket bizalommal!

munkagép akkumulátor
Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu