Helyhez kötött akkumulátorok

Helyhez kötött eszközök extrém energiaigények kielégítésére

munkagép akkumulátor

Helyhez kötött eszközök extrém energiaigények kielégítésére

Manapság egyre keresettebbek az úgynevezett mobil-eszközök, vagyis amiket hozhatunk-vihetünk kedvünk szerint egyik helyről a másikra. Sokan azonban megfeledkeznek az ilyen eszközök nagy hiányosságáról, ami nem más, mint az alacsony teljesítmény. Hordozható töltőkkel csak kisebb méretű elektronikai eszközök töltését oldhatjuk meg, a komolyabb elektromos rendszerekhez, valamint épületek szakszerű ellátásához nagy teljesítményű, helyhez kötött akkumulátorok szükségesek.

Egy megfelelő minőségű, helyhez kötött akkumulátor extrém energiaigényeket is gond nélkül képes kielégíteni. Magas energiaigények pedig nem csak a különböző ipari létesítmények esetében tapasztalhatóak; kórházak, állami intézmények, vagy üzletházak esetében szintén óriási energiák mozognak, amelyek hatékony kezelésében a helyhez kötött akkumulátorok jelentik a megoldást, máskülönben áramkimaradások is előfordulhatnak.

Cégünk kínálatában a helyhez kötött akkumulátorok is helyet kaptak. Ha kíváncsi lenne termékeink tulajdonságaira, vagy telepíttetni szeretne, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu