targonca akkumulátor jászberény

Rendeljen megbízható targonca akkumulátort Jászberényből, töltőgéppel és minden kapcsolódó szakmai támogatással együtt a hosszú távú, gondtalan használatért!

Az elektromos targonca kétségkívül az egyik legjobb választás, ha új darabbal szeretné bővíteni a gépparkot, hiszen praktikus, mobil, egyszerűen használható. Ám nem szabad elfelejtenie, hogy a targonca lelke az akkumulátor, ami bizonyos szempontból igen kényes szerkezet, ezért nem elég, ha vásárolt egy professzionális gépet, azzal bizony foglalkozni is kell.

A kulcs a töltés, amit hosszú élettartammal hálál meg az akkumulátor, de csak akkor, ha a javaslatok mentén csinálja. Ha viszont nem, akkor a vártnál hamarabb lesz szükség cserére, és ugyan beszerezheti az új targonca akkumulátort Jászberényből, a mi cégünktől, de mégiscsak jobb, ha nem terheli fölöslegesen a vállalkozás költségvetését. Hogyan érdemes tölteni?

Elsőként ki kell jelölnie egy jól szellőztethető helyiséget a művelethez, majd szüksége lesz egy megfelelő kapacitású töltőgépre. Ellenőriznie kell a kimeneti teljesítményt, illetve a kábel épségét, és ha mindent rendben talál, akkor kezdődhet a töltés. Az akkumulátort minden alkalommal töltse fel teljesen, lemerült állapotban pedig egyáltalán ne tárolja, ez a szerkezetek legnagyobb ellensége!

Ezek csupán az alapok, amiket mindenképpen tudnia kell, mielőtt használatba veszi az elektromos targoncát, ám azzal is tisztában kell lennie, hogy előbb vagy utóbb elkerülhetetlen lesz az akkumulátor csere. Bizonyos esetekben még megmenthető a szerkezet, ezért ha hibát észlel, elsőként érdemes állapotfelmérést, illetve szükség szerint javítást igénybe vennie.

Akár új targonca akkumulátort, akár töltőgépet szeretne vásárolni, esetleg hibába ütközött, aminek szeretné felderíteni az okát, ránk számíthat! Szakértőink mindenben rendelkezésére állnak, hogy elégedett legyen a géppark bővítésével, és az elektromos targonca sokáig szolgálja a vállalkozását egy erős akkumulátorral.

Termékeinkről, szolgáltatásainkról bővebben tájékozódhat itt, a honlapunkon, ha pedig segítségre van szüksége, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu