Takarítógép akkumulátor

A takarítógép akkumulátor adja az energiát a nagy teljesítményű gépek beindításához és működtetéséhez. A megfelelő akkumulátorral nincs elvesztegetett idő.

Az ipari takarítógépekkel a szennyeződések eltüntetése jóval gyorsabb és hatékonyabb is, mint a kézi eszközök használata. Rengeteg időt meg lehet spórolni a seprésre, felmosásra tervezett gépekkel vagy a nagynyomású vízsugár erejével dolgozó mosókkal. Mindezt anélkül, hogy a takarítás félkész vagy felületes lenne. Milyen szerepe van egy takarítógép akkumulátornak abban, hogy az ipari gép mennyire tudja kiszolgálni az igényeket? Ez típus és teljesítmény kérdése is.

Akkumulátor és teljesítmény

Az elavult technológiák hátrányaival már minden vásárló szembesült, akinek volt már dolga karbantartást igénylő, gyorsan az életciklusa végére érő akkumulátorokkal.

Egy korszerű modell azonban gyakorlatilag teljesen gondozásmentes és a kimagasló teljesítményt nem rontja el a rövid élettartam. A hosszú életciklus titka, hogy az ezekre az akkumulátorokra jellemző mélykisülések kezelhetőek. Az alacsony töltöttségi szintet elérő  alkatrészt újra és újra fel lehet tölteni, miközben az akkumulátor nem veszít semmit sem az eredeti kapacitásából.

Az ipari takarítógépekbe kerülő akkumulátoroknál fontos a stabilitás és a nagy ellenállás. A takarítógép használata járhat ugyanis váratlan ütődésekkel, rezgéssel, súrlódással, amivel szemben az akkumulátornak ellenállónak kell maradnia.

A további, elvárt tulajdonságok között szerepel a gyors tölthetőség, a kiváló minőségű akkumulátor cellák vagy a túltöltés elleni védelem is. Gazdaságos használatot tesz lehetővé hosszú távon, hogy az akkumulátorok használaton kívül nem veszítenek nagy mennyiségben energiát.

Cégünktőlbe tudja szerezni azokat a termékeket, amik a régi akkumulátorok helyére kerülhetnek. Ne válasszon meggondolatlanul, hanem döntsön az olyan termék mellett, ami nemcsak árban, de teljesítményben is eléri az elvárt szintet! Ha nem tud eligazodni a termékkínálatunkban, hagyatkozzon a kollégáink segítségére!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu