takarítógép akkumulátor

takarítógép akkumulátor még működőképes vagy már ki kell cserélni: a bevizsgálás eldönti! A takarítógépek olyan nagy teljesítményű berendezések, amiket nagyobb kiterjedésű ingatlanok takarításához lehet alkalmazni. A takarítógépeknek több fajtája is jelen van a piacon, vannak közöttük akkumulátorral működtethető modellek is.

Az akkumulátoros takarítógépek előnye, hogy nem tartozik hozzájuk se zsinór, se konnektor, szabadon lehet velük haladni, bent és kint is. Az akkumulátor lemerülés után rövid idő alatt feltölthető és ismét elindítható a takarítógép. Mi történik, ha mégsem indul a takarítógép? A takarítógép akkumulátor bevizsgálást kell igénybe venni!

takarítógép akkumulátor bevizsgálása szakemberek és mérőeszközök segítségével történik. A vizsgálat eredménye határozza meg a takarítógép akkumulátor további sorsát, illetve a döntéseket ezzel kapcsolatban. Foglaljon hozzánk időpontot a takarítógép akkumulátorainak bevizsgálására és ne hanyagolja el gépei állapotát! Az elérhetőségeinken keresse kollégáinkat!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu