helyhez kötött akkumulátorok

A targonca akkumulátorok alkalmazásával kapcsolatban bizonyos dolgokra oda kell figyelni, ha az ember azt szeretné, hogy hosszú távon kiszolgálja a szerkezet munkavégzéskor. Például nem szabad, hogy túl sokáig maradjon lemerült állapotban az akkumulátor, mert ez szulfátosodáshoz vezethet.

A szulfátosodás nagy mértékű teljesítményromlást eredményezhet a targonca akkumulátornál. Ez negatív irányba befolyásolja a szerkezet tölthetőségét is. Szulfátkristályok alapvetően nem okoznak problémát, a targonca használata során elkerülhetetlen a képződésük. A baj ott kezdődik, ha folyamatosan áll a targonca akkumulátor, mert ezesetben az amorf ólomszulfát kikristályosodik és lerakódik a szerkezet negatív pólusán. Ilyenkor a lerakódás folyamata intenzívebbé válik, ez pedig csökkenti az akkumulátor kapacitását.

Legyen körültekintő a targonca akkumulátor használatával kapcsolatban, így elkerülheti, hogy új szerkezetet kelljen vásárolni. Ha mégis új akkumulátorra lenne szüksége, szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu