Takarító céget üzemeltet? Gyakran megesik, hogy a takarítógép akkumulátora egyszer csak felmondja a szolgálatot, és Ön ott áll csapatával a takarítás helyszínén a megfelelõ eszköz nélkül? Megesett már Önnel, hogy hiába töltötte fel a takarítógép akkumulátorát, az néhány óra alatt felmondta a szolgálatot?

Az efféle kellemetlen esetek nem csak a munka hatékonyságát csökkentik, de a szolgáltatást igénybevevõk szemrehányó pillantását is kivívhatja ezzel! Kerülje el a bajt és válassza inkább a minõséget, az AKKU-System Bt. termékeit!

Takarítógép akkumulátoraink magas minõséget képviselnek. Legfontosabb jellemzõjük a hosszú élettartam, valamint az, hogy ellenállnak a különféle külsõ mechanikai hatásoknak. Kínált termékeink rendkívül biztonságosak és megbízhatóak. Érdemes kiemelni, hogy vállalkozásunk a fogyasztók igényeit szem elõtt tartva egyedi kérések teljesítését is szívesen vállalja.

Takarítógép akkumulátorra lenne szüksége? Hosszú távú megoldást keres? Akkor ne késlekedjen, keresse fel kollégáinkat még ma!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu