takarítógép akkumulátor

A takarítógépek nagyon hasznos eszközök, amelyek nagy mértékben megkönnyítik a takarítók munkáját. Egyszerűbb, kényelmesebb elvégezni a különböző feladatokat, ráadásul sokkal hatékonyabbnak bizonyulnak, mint manuális társaik.

A takarítógépek működéséről többnyire akkumulátorok gondoskodnak, amelyek sokkal nagyobb szabadságot, rugalmasságot biztosítanak a használatot illetően. Ahhoz, hogy a szerkezetek hosszú távon gond nélkül kiszolgálják a felhasználókat, nagy gondot kell fordítani az akkumulátor teljesítményének optimalizálására is.

Hogyan lehet optimalizálni a takarítógép akkumulátor teljesítményét?

1. Figyeljen oda a töltési ciklusokra!

Alapvetően problémát jelenthet az, hogy egyesek nem olvassák el az adott akkumulátor gyári leírását, utasításait, pedig ezekben minden lényeges információ benne van a teljesítmény optimalizálásához is.

A gyártó többek között meghatározhatja az ajánlott töltési ciklust is, amely kulcsfontosságú tényezője a teljesítmény optimalizálásának. Már ennek betartásával sokat lehet tenni azért, hogy a szerkezet sokáig probléma nélkül működjön, így pedig magát a takarítógépet sem teheti tönkre.

Kerülni kell az alul vagy túltöltést, mert ez sem tesz jót az akkumulátornak.

2. Ne feledkezzen meg a csatlakozók tisztításáról!

A csatlakozók állapota is sokat számít az akkumulátor problémamentes működésében, ezért tanácsos az érintkezők tisztítását gyakrabban beiktatni. Ezzel meg lehet akadályozni a nem megfelelő csatlakozást, korrodálódást, amik nagyban befolyásolják az akkumulátor használatát.

3. Ne tárolja szélsőséges környezetben az akkumulátort!

A nagyon hideg és a forróság sem tesznek jót az akkumulátoroknak. Ezek károsíthatják a szerkezetet, ezért a legideálisabb, ha az ajánlott hőmérsékleti tartományon belül tárolja az akkumulátort, ami általában 10-30°C közé esik.

Az odafigyeléssel sokáig megspórolhatja az új takarítógép akkumulátor árát is. Amennyiben a gondozás már nem használ, szerezze be tőlünk az új szerkezetet!

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésre.

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu