elektromos targonca akkumulátor

Az elektromos targonca akkumulátorát tovább is életben tudja tartani, mint azt gondolná! Az elektromos anyagmozgató gépeket előszeretettel használják a beltéri és kültéri munkavégzéshez is, legtöbbször a raktározás világában. Itt is fontos, hogy olyan gépekből álló gépparkkal tudjanak dolgozni, amikre hosszú távon lehet építeni.

A targonca akkumulátora jelenti a munkagép lelkét. Ha ez megadja magát, anélkül nem lehet használni a gépet, hogy új alkatrészre ne lenne szükség. Az elektromos targonca akkumulátor élettartamát meghosszabbítani, illetve az eredetileg megadott időt megtartani első sorban a gondos karbantartással lehetséges. Ebbe beletartozik a tisztítás, elektrolitszint, feszültség ellenőrzése stb.

Az elektromos targonca akkumulátor a rendszeres ellenőrzésnek, ápolásnak köszönhetően akár egy évtizedig is képes ugyanazt a munkagépet hajtani és ellátni árammal. Emellett fontos betartani a tárolásra és a töltésre vonatkozó szabályokat is, hogy ne terheljük feleslegesen az alkatrészt.

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu