A legtöbb gépjármű tulajdonos találkozott már az évek során a lemerült akkumulátor problémájával. Ennek számos oka lehet és ilyenkor szükségessé válik a hálózati töltés:

  • Az akkumulátor véletlen lemerítése: Ennek gyakori oka lehet, ha például a világítás bekapcsolva marad az autón, azonban sajnos, ha ilyen módon merül le az akkumulátor, azt sokszor csak akkor veszi észre a tulajdonos, ha már a mély-kisülésig merült.
  • Az akkumulátor hosszabb ideig való tárolása: A lassú kimerülés egyik legnagyobb hátránya a szulfátosodás, mely visszafordíthatatlan és jelentősen csökken az akku indító képessége, valamint az élettartama is.
  • Ritkán vagy rövid úton használt akkumulátor: Hasonlóan a tárolt akkumulátorokhoz, a lassú kimerülés és a szulfátosodás veszélye áll fent.

Fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk akkumulátorunk állapotára és töltöttségére, azonban amennyiben károsodik, valamint lemerül, szükség esetén érdemes szakember tanácsát és segítségét kérni.

Amennyiben problémája akad gépjárműve akkumulátorának töltöttségével, forduljon hozzánk bizalommal, valamint további információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu