munkagép akkumulátor

munkagép akkumulátorok forgalmazása is a tevékenységeink közé sorolható! Amennyiben speciális mobil áramforrást szeretne vásárolni, keresse nálunk!

munka akkumulátorok vagy más néven meghajtó akkumulátorok több tulajdonságban is eltérnek a megszokott, személyautó akkumulátoroktól. Az előbbiekre igaz, hogy hosszabb élettartammal rendelkeznek a töltés, lemerülés ciklusait követően. Minél jobb az akkumulátor ciklusállósága, annál több évig bírja. Ezek az áramforrások az átlagosnál nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, hiszen a munkagépeket, amiknek a működtetésében részt vesznek, szintén komoly erőkifejtésre tervezték. Egy munkagép akkumulátor azonban nem csak a traktorok vagy kotrógépek, targoncák mobil áramforrása lehet, hasznosítható hajókba, lakókocsikba is, illetve professzionális takarítógépekbe is illik.

A tőlünk megvásárolható munkagép akkumulátorokról minden érdeklődőnek szívesen nyújtunk további felvilágosítást a weboldalon megtalálható elérhetőségek bármelyikén! Olcsó árakat, megbízható terméket garantálunk minden vásárlónak!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu