munkaakkumulátorok töltése

A munkaakkumulátorok töltése nem nagy ördöngösség, néhány egyszerű szabály betartásával hosszú ideig használhatjuk majd az akkumulátort.

A meghajtó akkumulátoroknak, más néven munkaakkumulátoroknak sok felhasználási területük van, ilyeneket használnak például vitorláshajókban, lakókocsikban, takarítógépekben, emelőgépekben, de még a napelemes rendszerekben is. Előnyük a hosszú élettartam, gépjárművekbe ennek ellenére nem ajánljuk őket az alacsony indítóáram miatt.

A munkaakkumulátorok töltését körülbelül 30%–ra merülve érdemes megkezdeni. Ha úgy tűnik, hogy sokáig nem fogjuk használni, akkor mindenképpen teljesen feltöltött állapotban tároljuk! Figyeljünk rá, hogy fagymentes helyen legyen! Időnként érdemes ellenőrizni a folyadékszintet és szükség esetén desztillált vízzel pótolni.

Ha kérdése merült fel a munkaakkumulátorok töltésével kapcsolatban, illetve megbízható berendezésre van szüksége, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen segítenek az Ön számára ideális akkumulátor vagy töltő kiválasztásában.

Ajánlatkérés

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu