targonca akkumulátor ár

A targonca akkumulátor kezelésénél is muszáj körültekintőnek lenni. Növelje az eszköz élettartamát tudatos döntésekkel, helyes kezeléssel!

A targonca akkumulátorokkal kapcsolatban sokan nem is sejtik azt, hogy gyakran több hibát is elkövetnek a kezelésük, töltésük során. Már csak azt veszik észre, hogy a szerkezet idő előtt megadta magát, így muszáj új akkumulátort venni.

Sokan a minőséget okolják a problémákért, pedig több esetben nem ez a gond. Számos olyan berögzült dolog merül fel például az akkumulátorok töltésénél, amik a legmagasabb színvonalat képviselő terméknél is kárt okoznak.

Felejtse el a rövid töltéseket!

Rengeteget ront az akkumulátorok állapotán, ha a szakemberek rövid időre teszik fel tölteni a szerkezeteket. Előfordul, hogy a negyed óra, húsz perces ebédidőt használják fel arra, hogy egy kicsit hozzátöltsenek még a meglévő energiához.

Ezek a rövid töltések konkrétan egy ciklusnak számítanak, ez pedig elég hamar negatívan befolyásolhatja az eszköz élettartamát, teljesítményét. Emiatt könnyedén túlmelegszik a szerkezet, ráadásul olyan hatást kelt, mintha nem is töltötték volna.

Amikor szünet van a szakemberek számára, legyen az eszközöknek is az! Ezzel meggátolják a felhasználók a túlmelegedést, és azt, hogy a szerkezet idő előtt tönkremenjen.

Ne szakítsa meg a töltési ciklust!

Az is baj, ha egy adott töltési ciklust megszakítanak a felhasználók, például azért, mert azonnal szükségük van a targonca akkumulátorra. Mindig legyen más megoldás, amellyel be lehet helyettesíteni a töltési idő alatt a szerkezetet.

Amennyiben nem tudta megmenteni az eszközt, keressen bennünket, targonca akkumulátor áraink és a termékek minősége nem okozhat csalódást! Kiváló alternatívákat kínálunk, amelyek a körültekintő használat, töltés mellett sokáig képesek kiszolgálni a szakembereket.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu