A targonca akkumulátor kiválasztásánál elsősorban az eszköz típusát kell figyelembe venni. Csak olyan akkumulátort alkalmazzon, ami a típusnak megfelelő. Ha az akkumulátor nem megfelelő, akkor akár a targonca fékezését is ronthatja és az elektronikus kezelésben is jelentős zavarokat okozhat.

A targoncákban csak azt az akkumulátort szabad alkalmazni, amit a gyártó engedélyez és az akkumulátor felszereltségének esetleges megváltoztatása szintén a gyártó hozzájárulásával lehetséges. Ha cserére vagy beszerelésre kerül sor, akkor figyeljen arra, hogy a targonca akkumulátor stabilan helyezkedjen el az akkumulátor helyén.
Az akkumulátor cseréjénél a targoncát érdemes ékekkel biztosítani és célszerű az emelőállványt és emelővillát teljesen leengedni. A targonca akkumulátor cseréjénél a targoncát biztonságosan le kell parkolni, hogy az senkit ne zavarjon. Miután félreállt, az akkumulátor dugaszát húzza ki, majd az akkumulátor fedelét hajtsa fel.

Ha Ön is szeretne jó minőségű targonca akkumulátort, a legjobb helyen jár! Tekintse át kínálatunkat és kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu