A targonca akkumulátor kiválasztásánál elsősorban az eszköz típusát kell figyelembe venni. Csak olyan akkumulátort alkalmazzon, ami a típusnak megfelelő. Ha az akkumulátor nem megfelelő, akkor akár a targonca fékezését is ronthatja és az elektronikus kezelésben is jelentős zavarokat okozhat.

A targoncákban csak azt az akkumulátort szabad alkalmazni, amit a gyártó engedélyez és az akkumulátor felszereltségének esetleges megváltoztatása szintén a gyártó hozzájárulásával lehetséges. Ha cserére vagy beszerelésre kerül sor, akkor figyeljen arra, hogy a targonca akkumulátor stabilan helyezkedjen el az akkumulátor helyén.
Az akkumulátor cseréjénél a targoncát érdemes ékekkel biztosítani és célszerű az emelőállványt és emelővillát teljesen leengedni. A targonca akkumulátor cseréjénél a targoncát biztonságosan le kell parkolni, hogy az senkit ne zavarjon. Miután félreállt, az akkumulátor dugaszát húzza ki, majd az akkumulátor fedelét hajtsa fel.

Ha Ön is szeretne jó minőségű targonca akkumulátort, a legjobb helyen jár! Tekintse át kínálatunkat és kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

A targonca akkumulátor cseréjéről

targonca akkumulátorA targonca akkumulátor szakszerű cseréje biztosítja az alkatrész épségét és a munkagép gyors üzembe helyezését. Ügyeljen minden lépésre annak érdekében, hogy helyesen történjen a csere!

targonca akkumulátor cseréjéhez elengedhetetlen néhány eszköz, ami a szakszerű kivitelezést támogatja. Ilyen a kiemelő keret, rajta a daruhorgokkal, amiknek a segítségével finoman egyensúlyban lehet tartani az akkumulátort. Mindig ellenőrizni kell, hogy az emelőkeret kapacitása arányos e a targonca akkumulátor súlyával. Miután a csere megtörtént, ügyeljen arra, hogy a targonca akkumulátor biztonsági rögzítői a helyükön legyenek és a lezárása pontosan történjen meg, különben baleset történhet. Az akkumulátor kábel becsípődésének elkerülésére ügyeljen! Ellenőrizze, hogy az alkatrész stabil és nem csúszik le a targoncáról!

További szakmai tanácsokért forduljon hozzánk bizalommal, illetve vegye igénybe profi szolgáltatásainkat munkagépeihez! A honlapunkon szereplő email címen és telefonszámon kapcsolatba tud lépni velünk!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu