zselés akkumulátor

Ha speciális munkaterületre keres targonca akkumulátort, ránk számíthat! Megbízható zselés akkumulátorokkal, hasznos tanácsokkal és kedvező árakkal várjuk!

Ma már sokféle targoncából lehet válogatni, és tény, hogy mindegyik típusnak megvan a maga előnye, a legpraktikusabb mégis az elektromos változat. Ami miatt jó választás egy ilyen targonca, az a hordozhatóság, ám éppen a saját erőforrás, vagyis az akkumulátor az, ami kiemelt figyelmet érdemel ezeknél a gépeknél.

A jól megválasztott targonca akkumulátor minimális karbantartást igényel, cserébe viszont megbízhatóan működik és sokáig lehet rá számítani. Vannak azonban olyan munkaterületek, ahol ennél többre van szükség, és a jól bevált ólom-sav akkumulátorok nem állják meg a helyüket.

Az élelmiszeripari, gyógyszeripari vagy éppen festékipari tevékenység speciális megoldást követel, ezeken a területeken zselés akkumulátorra van szükség a gépekbe. Ennek az az oka, hogy a hagyományos akkumulátorok töltése közben savgőz kipárolgással és gázképződéssel kell számolni, ami az említett területeken szembe menne biztonsági, illetve minőségbiztosítási követelményekkel.

A zselés akkumulátorok tiszta, felügyeletmentes töltést biztosítanak, és az ólom-sav akkumulátorokkal szemben ezekhez nincs szükség külön töltőhelyiségre. Nem kell számolni károsanyag-kibocsátással, sőt, a zselés típusok karbantartásmentesen üzemelnek, ennélfogva használatuk nem csak biztonságos, hanem kényelmes is.

Természetesen a zselés akkumulátorok között is többféle típus érhető el, ezért a választást alaposan meg kell fontolni. Érdemes szakértők tanácsát kérni, hiszen az elismert gyártó jó alap ugyan, de az akkumulátort a gépnek és az adott alkalmazási területnek megfelelően kell kiválasztani.

Amennyiben Ön olyan munkaterületen tevékenykedik, ahol csak a zselés akkumulátor jöhet szóba, de a kedvező beszerzési árat is fontosnak tartja, érdemes körülnéznie nálunk. Szakértőink szívesen segítenek a választásban és igény szerint a használatra vonatkozóan is ellátják néhány tanáccsal, hogy az új akkumulátor sokáig gondtalanul tegye a dolgát. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu