Savas akkumulátor

A savas akkumulátorok igen sokoldalúak, előszeretettel alkalmazzák őket, mint indítóakkumulátor, de targoncákban és munkagépekben is remekelnek.

Az akkumulátorok többsége, melynek főleg ciklusos rendszerben kell működnie, savas akkumulátor. Ezen termékek jellemző felhasználási területe például a targoncák, amikben valóban tökéletesen megállják a helyüket. Hogy pontosan miért? Nézzük!

Kiváló ár-érték arány: a savas akkumulátorok előállítása könnyű, ezért nem is drágák, viszont hosszú az élettartamuk, ami alatt mindvégig megbízhatóan működnek.

Nagy kapacitás: a savas akkumulátorok esetében nem okoz gondot, ha nagy kapacitásra van szükség, mert a cellák mennyisége szinte tetszőlegesen növelhető.

Nem tesz bennük kárt a ciklikus működés: nem minden akkumulátor viseli jól, ha ciklikusan kell működnie, azonban a savas berendezéseknek ez a legideálisabb felhasználási módjuk, arra azonban figyelni kell, hogy a megfelelő töltőt használja hozzá.

Amennyiben targonca akkumulátorra van szüksége, ne menjen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal és döntsön Ön is a savas termékek mellett!

Ajánlatkérés

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu