targonca akkumulátor

Szakértőink szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő targonca akkumulátort, de jó, ha Ön is tisztában van azzal, hogy milyen szempontok mérvadóak a döntésben!

Bár elsőre talán úgy tűnhet, elég ellenőrizni pár adatot, az akkumulátor választás valójában ennél bonyolultabb kérdés. Ha fontos, hogy a gép jól teljesítsen, sokáig készenlétben álljon és a döntés a cég érdekeit is szolgálja, sokféle oldalról meg kell vizsgálni a kérdést. Vegyük sorra, mi mindenre kell figyelni, ha új targonca akkumulátorra van szükség!

Alapvetően a targonca műszaki jellemzőihez kell igazítani az áramforrást, ezen belül a legfontosabb specifikáció a feszültség és kapacitásFontos megvizsgálni ezen felül az akkumulátorrekesz méretét, valamint a kábelcsatlakozó típusát és elhelyezkedését, végül pedig górcső alá kell venni az ajánlott akkumulátortömeg-követelményt.

Ajánlott megvizsgálni a kérdést abból az irányból is, hogy milyen módon használják a gépet, hiszen ez is befolyásolja a szükséges teljesítményt. A rakomány súlya, az emelési magasság, valamint a megtett távolságok függvényében kell akkumulátort választani, továbbá bele kell kalkulálni a targonca tartozékokat is, ezek súlya ugyanis olykor extra teljesítményt kíván.

Szintén a targonca használatának megfelelően kell megvizsgálni a töltési ütemezés és sebesség kérdését, illetve ezzel összefüggésben fontos tényező a választásban, hogy lehet-e elkülöníteni erre a célra egy szellőztethető helyiséget. Ez felvet bizonyos biztonsági kérdéseket is, ezért a technológiát össze kell vetni a vállalati szabályozással is.

Mindezekhez képest jóval egyszerűbb szempontok is felmerülhetnek a választásnál, ide tartozik többek között a karbantartási igény, illetve az azzal járó költség. Végül magát a beszerzési költséget és ehhez kapcsolódóan a várható élettartamot is mindenképpen figyelembe kell venni az akkumulátor kiválasztása során.

Ha Ön már tudja, milyen targonca akkumulátorra van szüksége, adja le rendelését, ha pedig kérdése lenne vagy szeretné szakértőinkre bízni magát, várjuk megkeresését!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu