Manapság már a targoncák javarésze elektromos üzemeltetésû. A targonca akkumulátorok beszerzése azonban komoly anyagi ráfordítást igényelhet, így választásnál érdemes nagy figyelmet fordítani a minõségi szempontokra, illetve a késõbbiekben a berendezések karbantartására. Ez nem csupán az élettartam meghosszabbításának tekintetében fontos, de balesetvédelmi vonatkozása is van.

Az AKKU-System Bt. összegyûjtötte, hogy mire érdemes figyelni!

Az egyik legfontosabb tényezõ a targonca akkumulátor töltése. Érdemes csak akkor tölteni a szerkezetet, ha annak töltöttsége 20% alá esett. Lényeges, hogy mindig teljesen fel kell tölteni az akkumulátort, hiszen ellenkezõ esetben csökkenni fog a kapacitása. Az sem elõnyös, ha az akkumulátor teljesen lemerül, mivel ez a targonca mûködésében is kárt okozhat. Fontos a megfelelõ elektrolit szintre is ügyelni, így érdemes azt 5-10 töltés után, az akkumulátor korától függõen ellenõrizni. Alacsony vízszint esetén utána kell tölteni, annyira, hogy a folyadék ellepje a lemezeket.

Ne kockáztasson, vásároljon targonca akkumulátort biztonságos forrásból! Forduljon hozzánk bizalommal!

A targonca akkumulátor teljesítményének megtartásáról

targonca akkumulátortargonca akkumulátor hiába minőségi modell, a nem megfelelő kezelés megrövidíti az élettartamát. Kezelje profi módon az akkumulátort tanácsaink segítségével!

targonca akkumulátor töltése lényeges szempont az alkatrész teljesítményének és élettartamának a megőrzésében. Ezen kívül az is hatással van az akkumulátor állapotára, hogyan használják, nem csak az, hogyan töltik. Az a targonca akkumulátor, amit például hosszabb ideig nem használnak vagy túlmelegítik használat közben, veszíteni fog a teljesítményéből. A targoncához a megfelelő töltőt kell alkalmazni és betartani  a kisütési, töltési előírásokat. Ez még mindig kevés ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni a targonca akkumulátorból.

Arra is figyelni kell a tulajdonosnak és a felhasználóknak, hogy a targonca akkumulátort ideális helyen tárolják, valamint megóvják a sérülést okozó hatásoktól. A karbantartás sokat segít a targonca akkumulátor állapotának fenntartásában.

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu