munkagép akkumulátor

Az anyagszállítás és anyagmozgatás munkagépei a targoncák, amikből az elektromos változatok akkumulátorral működtethetőek. Az akkumulátor gondoskodik arról, hogy a munkagép fennakadás nélkül tudja elvégezni a dolgát és a kezelője minden szándékát teljesíteni tudja. A munkagép akkumulátorok ezért komoly problémát is tudnak okozni akkor, ha hirtelen lemerülnek. Természetesen töltéssel ismét használhatóvá válnak, de egy olyan modell esetében, ahol a ciklusállóság alacsony, ezt nem lehet megtenni túl sok alkalommal.

A ciklusállóság mellett az is befolyásolja egy munkagép akkumulátor élettartamát és strapabíró tulajdonságát, hogy milyen a szerkezeti élettartama. A kivitelezése alapján egy munkagép akkumulátor bírhatja a rendszeres vagy alkalmankénti használatot 3 évig, de akár 10 évig is. Ahol napi szinten van szükség egy berendezés használatára, oda értelemszerűen komolyabb, ipari kategóriába tartozó akkumulátor kell.

Segítünk megtalálni a megfelelő munkagép akkumulátorokat a legjobb ár-érték arányban! Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu