Elektromos targonca

Egy anyagmozgatógép vagy munkagép megbízhatósága hosszú távon fontos, máskülönben plusz kiadásokat, bevétel kiesést is jelenthet a meghibásodás. A targoncákra is vonatkozik ez a követelmény. Az egyik rizikót a megbízhatóságra vonatkozóan az akkumulátor jelentheti. Ahhoz, hogy egy targonca akkumulátor gond nélkül kitöltse az idejét, rendszeresen oda kell figyelni a karbantartására, valamint az alkatrész ellenőrzésére is.

Az elektromos targonca akkumulátor bevizsgálása is ezt a célt szolgálja. Az elektromos targonca akkumulátor bevizsgálása ajánlott minden targonca tulajdonosnak, aki szeretne az akkumulátor állapotával képben lenni. A műszeres vizsgálat képes kimutatni, hogy az akkumulátor várhatóan meddig képes még működni, milyen állapotban van, illetve hol tart a töltöttsége.

Az alapos elektromos targonca akkumulátor bevizsgálás eredménye az alkalmazottak biztonságának megőrzése és a javítással, cserével kapcsolatos kiadások minimalizálása. Szüksége van ilyen szolgáltatásra? Érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu