Időről-időre érdemes a targonca akkumulátort megtisztítani, ezzel megalapozva a hosszabb élettartamot. Hogyan? Az alábbi rövid összefoglalóból megtudhatja!

Ha a targonca akkumulátorból kicsordul a sav, a lehető legrövidebb időn belül le kell mosni bő vízzel. A nem megfelelően letisztított sav a kiváló elektromos vezető tulajdonsága miatt ahhoz vezethet, hogy az akkumulátor használaton kívül is lemerül, illetve töltéskor melegedés léphet fel. A sav rendkívüli korrodáló hatással rendelkezik, rövid időn belül fehér rozsdafoltok képződnek a targonca akkumulátor felszínén, ami jelentősen csökkenti az élettartamát.

A targonca akkumulátor töltése során felszabaduló savgőz sokszor lerakódik a töltőnyílás körül. Ezt néhány havonta szintén érdemes lemosni! A targonca akkumulátorban a cellák között felgyülemlett savas víz leszívása is körülbelül néhány havonta esedékes.

Fenti tanácsaink betartásával megnövelheti, sőt, megtöbbszörözheti targonca akkumulátorának élettartamát. Ha targonca akkumulátort szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu