targonca akkumulátor árak

A targonca akkumulátor árakkal érdemes tisztában lenni, mert hatással vannak a cég költségvetésére. Önnek sem mindegy, hogy mennyit és miért költ egy új alkatrészre.

Az elektromos árammal működő járművek közé tartozik a targonca is. Ennek az anyagmozgató gépnek az akkumulátor biztosítja az energiát az induláshoz, emeléshez, forduláshoz, rakodáshoz és szállításhoz is. Az akkumulátor a gépnek a lelke, nélküle meg se mozdul. Az sem mellékes, hogy milyen akkumulátor kerül a targoncába, milyen alkatrész hajtja.

Egy akkumulátor vételára eltérő lehet a többihez képest. Nézzük meg pontokba szedve, hogy milyen tényezők befolyásolják ennek az alkatrésznek az árát!

  1. Az akkumulátor mérete
  2. Az akkumulátor kapacitása, illetve teljesítménye
  3. Az akkumulátor típusa
  4. Az akkumulátor márkája, illetve gyártója

A szolgáltatások is befolyásoló tényezők

A termék megvásárlásához szolgáltatást is nyújtunk. Szakembereink meg tudják vizsgálni az akkumulátor állapotát, megmérik a savsűrűséget, fajsújt, töltöttséget, és megállapítják hogy gazdaságosan javítható-e az akkumulátor cellacserével, vagy komplett akkumulátor csere szükséges. Amennyiben javítható az akkumulátor, az lényeges megtakarítást jelent. Szakembereink komplett akkumulátor csere esetén ingyen elvégzik a beszerelést és a kiszerelést amennyiben a vevő igényli.

Ha az akkumulátorhoz szükség van központi légkeverő (EUW) rendszerre, központi vízutántöltő (AQ) rendszerre, Smart Blinky elektrolit szintjelzőre, ezek a kiegészítők emelik az akkumulátor árát. Viszont ha a meglévő régi akkumulátoron lévő kiegészítők mint a központi vízutántöltő (AQ) rendszer, vagy a csatlakozó használható, és azt használjuk fel az új akkumulátoron, ezeknek az ára nem kerül felszámílásra. Továbbá ha a régi akkumulátor acélszekrényébe kerülnek az új cellák beépítésre, az is árcsökkenést jelent.

Amennyiben új akkumulátort vásárol elektromos targoncájába, használt akkumulátor átadása esetén beszámítjuk az új akkumulátor árába, abból kedvezményt adunk, így ez is árcsökkenést eredményez.

A mi kereskedésünkben érdemes vásárolni, mert beszámítjuk a használt alkatrészt, és a törzsvásárlókat, viszonteladóinkat  kedvezményben részesítjük.  Az ügyfelünknek lenni tehát nagyon megéri, mert igyekszünk a legjobb feltételeket biztosítani és mérsékelni az árakat. A termékeink és a szolgáltatásaink is magukért beszélnek.

Az anyagmozgató gépekhez rendelkezünk akkumulátor kínálattal. Minden érdeklődőt várunk, aki gyorsan szeretne új alkatrészt beszerezni. Nagy választékkal és mérsékelt árakkal találkozhat a kereskedésünkben. Minden kérdésre válaszolunk, ha kapcsolatba lép velünk az elérhetőségeink egyikén.

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu