Akkor nálunk jó helyen jár!

Miért érdemes az akkumulátoros takarítógépeket választania? Mivel a technikai fejlődés jóformán megállíthatatlan az élet minden területén, nincs ez máshogy a takarítógépek esetében sem. A legtöbb takarítógép manapság már önjáró vagy gyalogkísérős, így viszonylag gyorsan nagy területet, vagy felületet tudhatunk le.

Miért jobbak az akkumulátoros változatokó Mert nem kell kerülgetni folyamatosan a kábelt, nincs útban, másrészről, nagyon sok időbe kerülne a folyamatos konnektor keresés, illetve akkor is fognánk a fejünket, ha a kábel nem ér el odáig, ameddig szeretnénk, és még hosszabbítóval sem rendelkezünk. Az egyetlen probléma, ami a takarítógép akkumulátorok ellen szólhat, az, hogy viszonylag hamar lemerülnek, hisz mégsem egy nagy gépezetről van szó a takarítógépek esetében, viszont ezt a problémát a gyártók azzal küszöbölték ki, hogy elég hamar feltölthetők.

Alapvetően elegendő csak azokra a dolgokra odafigyelnünk, mint más berendezésekhez szükséges akkumulátorok esetében, hogy élettartamukat megnövelhessük, például ne töltsük túl, vagy ha 50 %-on van, ne kezdjük el újra tölteni, illetve feltöltés előtt lehetőleg merítsük le teljesen.

Amennyiben minőségi takarítógép akkumulátorokra van szüksége, tekintse meg termékkínálatunkat!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu