Akkor nálunk jó helyen jár!

Miért érdemes az akkumulátoros takarítógépeket választania? Mivel a technikai fejlődés jóformán megállíthatatlan az élet minden területén, nincs ez máshogy a takarítógépek esetében sem. A legtöbb takarítógép manapság már önjáró vagy gyalogkísérős, így viszonylag gyorsan nagy területet, vagy felületet tudhatunk le.

Miért jobbak az akkumulátoros változatokó Mert nem kell kerülgetni folyamatosan a kábelt, nincs útban, másrészről, nagyon sok időbe kerülne a folyamatos konnektor keresés, illetve akkor is fognánk a fejünket, ha a kábel nem ér el odáig, ameddig szeretnénk, és még hosszabbítóval sem rendelkezünk. Az egyetlen probléma, ami a takarítógép akkumulátorok ellen szólhat, az, hogy viszonylag hamar lemerülnek, hisz mégsem egy nagy gépezetről van szó a takarítógépek esetében, viszont ezt a problémát a gyártók azzal küszöbölték ki, hogy elég hamar feltölthetők.

Alapvetően elegendő csak azokra a dolgokra odafigyelnünk, mint más berendezésekhez szükséges akkumulátorok esetében, hogy élettartamukat megnövelhessük, például ne töltsük túl, vagy ha 50 %-on van, ne kezdjük el újra tölteni, illetve feltöltés előtt lehetőleg merítsük le teljesen.

Amennyiben minőségi takarítógép akkumulátorokra van szüksége, tekintse meg termékkínálatunkat!

Takarítógép akkumulátorok széles választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron! Keressen minket bizalommal termékeinkért!

A takarítógépeknek rengeteg előnyük van, ez nem kérdés. Használatukkal könnyen, gyorsan és kifogástalan minőségben végezhetjük el a takarítást akár nagy területen is, például bevásárlóközpontban, egészségügyi intézményben vagy akár egy raktárban. A megfelelő gép kiválasztása nem mindig olyan egyszerű. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miért célszerű az akkumulátoros takarítógépekből válogatni.

Takarítógép akkumulátorok

Napjainkban a legnépszerűbbek egyértelműen az akkumulátoros takarítógépek. De miért érdemes mellettük dönteni? Mivel a technikai fejlődés jóformán megállíthatatlan az élet minden területén, nincs ez máshogy a takarítógépek esetében sem. A legtöbb takarítógép manapság már önjáró vagy gyalogkísérős, így a használatukkal viszonylag gyorsan nagy területet, vagy felületet tisztíthatunk meg. Annak köszönhetően, hogy a takarítógép akkumulátoros, sokkal egyszerűbbé válik a gép használata: egyrészt nem kell kerülgetni folyamatosan a kábelt, nem lesz útban, másrészről viszont, nagyon sok időbe kerülne a folyamatos konnektor keresgélés. Állandó problémát okozna, hogy a kábel nem ér el a szükséges helyre és mindig újabb hosszabbítókat kellene beszerezni és beiktatni.  Az egyetlen probléma, ami a takarítógép akkumulátorok ellen szólhat, az az, hogy viszonylag hamar lemerülnek, hiszen viszonylag kis méretűek. Szerencsére az utóbbi néhány évben ezen a téren is óriási fejlődés ment végbe, és jelentősen megnövekedett a takarítógép akkumulátorok kapacitása. Ráadásul minden gyártó törekszik arra, hogy az általa kínált takarítógép akkumulátorok gyorsan feltölthetőek legyenek, így a gép újbóli használatára nem kell sokáig várni.  A várakozási időt akár le is nullázhatjuk, ha beszerzünk egy pótakkumulátort, és lemerülés esetén azonnal kicseréljük. Természetesen ez egy kis plusz anyagi befektetést igényel, de így folyamatosan használhatóvá tehetjük a gépet.

takarítógép akkumulátorok kezelése egyszerű: alapvetően elegendő csak az általános, más akkumulátoroknál is ajánlott dolgokra odafigyelni ahhoz, hogy az élettartamukat megnövelhessük. Fontos, hogy például ne töltsük túl, valamint, hogy igyekezzünk teljesen lemeríteni, mielőtt megkezdjük a töltést, de legalább néhány hetente iktassuk be a teljes lemerítést.  Ha problémát észlelünk a takarítógép akkumulátor működésével kapcsolatban, akkor mindenképp forduljunk szakemberhez és csak hozzáértő cégre bízzuk a szervizelést! A házilagos javítással sajnos nem nehéz még nagyobb bajt okozni, ezért nem éri meg ezzel próbálkozni.

Amennyiben minőségi takarítógép akkumulátorokra van szüksége, tekintse meg termékkínálatunkat! Ha további kérdése merült fel velük kapcsolatban vagy segítségre van szüksége az ideális termék kiválasztásához, forduljon bizalommal hozzánk akár még ma! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kérje bátran részletes tájékoztatásukat!

 

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu