helyhez kötött akkumulátorok

A különböző tisztítóberendezések, padlósúroló automaták, seprűgépek egyik nélkülözhetetlen eleme a takarítógép akkumulátor. Ezek az akkuk egy idő után cserére szorulnak, ezért az üzemeltetőknek gondoskodniuk kell az új takarítógép akkumulátor beszerzéséről. A megfelelő akku kiválasztása sokaknak jelent kihívást, különösen azoknak, akik még sosem vásároltak az elemekből. Ha Ön is hasonló helyzetben van, és pár hasznos információra lenne szüksége ezzel kapcsolatban, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon még a vásárlás előtt!

Nagyon fontos, hogy mindenképp olyan teljesítményű, méretű takarítógép akkumulátort vásároljon, ami a szervizkönyvben vagy a berendezés leírásában szerepel. Ellenkező esetben komoly fennakadásokkal kell számolnia, sőt, akár a teljes berendezés is tönkremehet egy jóval nagyobb teljesítményű takarítógép akkumulátor miatt.

Vásárláskor ne keverje össze az indító akkumulátort a munka akkumulátorral. Az indító akkuk gépjárművekbe valók, a munka akkumulátorok pedig a takarítógépekbe.

Ha segítséget kérne a takarítógép akkumulátor kiválasztáshoz vagy termékeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu