elektromos-targonca-akkumulator-javitas

Az elektromos targoncák a modern és környezetbarát anyagmozgató gépek egyik népszerű típusát képviselik. Az elektromos targonca lelke maga a targonca akkumulátor. Ha nem csupán lemerül, hanem feltöltött állapotban sem működik vagy éppen nem töltődik fel, akkor a javítás következik.

Nem minden meghibásodott akkumulátor végzi a veszélyes hulladékgyűjtőben, az elektromos targonca akkumulátor javítást gyakorlott szakemberekre kell bízni, akik meg tudják állapítani, hogy érdemes e még az elektromos targonca akkumulátorral foglalkozni. Az elektromos targonca akkumulátor javítás egy alapos átvizsgálást és mindenre kiterjedő ellenőrzést jelent, amikor megvan a probléma forrása, akkor pedig el lehet végezni a korrekciót.

A probléma jellegétől és mértékétől függően, az elektromos targonca akkumulátor javítás sikere is változó. A műhelyünkben számos, sikerrel végződő elektromos targonca akkumulátor javítást végeztünk már. Az Ön számára is elvégezzük a szükséges javítást és ennek köszönhetően meg tudja spórolni az új elektromos targonca akkumulátor vásárlásával járó költségeket!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu