elektromos targonca akkumulátor töltés

Az elektromos targonca akkumulátor töltésére érdemes odafigyelni, ha szeretnénk, hogy az akkumulátor hosszú élettartamú legyen. Az elektromos targoncák sok szempontból praktikusak, ezért megéri mellettük dönteni, azonban ahhoz, hogy sokáig megbízhatóan működjenek, érdemes bizonyos szabályokat betartva kezelni az akkumulátorukat.

Az elektromos targonca akkumulátor töltésénél fontos, hogy ne ragaszkodjunk ahhoz, hogy feltétlenül minden nap legyen teljesen feltöltve, ha alig merült valamennyit, akkor a rátöltéssel csak ártunk neki. Ha azonban sokáig nem használjuk, akkor érdemes körülbelül hetente egyszer feltölteni. A savas akkumulátorok töltését 75-80%-os lemerülést követően kell megkezdeni, nem szabad teljesen lemeríteni. A savas akkumulátorban a folyékony elektrolit folyamatosan párolog, ezért azt időnként pótolni kell desztillált vízzel, ezzel megnövelhetjük az elektromos targonca akkumulátor élettartamát. Amikor pótlásra kerül sor, a töltést a desztillált víz pótlását követően kell megkezdeni. Fontos az is, hogy az akkumulátort mindig megbízható helyről vásároljuk, ami csak magas minőségű alkatrészeket kínál.

Amennyiben Ön éppen ilyet keres vagy kérdése merült fel az elektromos targonca akkumulátor töltésével kapcsolatban, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk készséggel áll rendelkezésére!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu