Sokan elfelejtik, hogy bizonyos alkatrészek is fokozott elõvigyázatosságot követelnek, ezért annyira nem is meglepõ, hogy a targonca akkumulátornál is több dologra oda kell figyelnünk, ha nem szeretnénk váratlan helyzetekbe kerülni.

A hagyományos targonca akkumulátor folyékony hígítottkénsavval van töltve. Ebbõl következik az, hogy szemre, bõrre, ruházatra veszélyes! Ezért is fontos hangsúlyozni, hogy mindig használni kellvédõruházatot, kesztyût és szemüveget is a kezelésekor. A targonca akkumulátor szállításánál különösgonddal kell eljárni, az akkumulátort erõsen kellrögzíteni, hogy borulásmentesen lehessen szállítani. Emellett fokozottan figyelni kell a targonca akkumulátor töltésekor, hiszen veszélyes durranógáz képzõdik. Ilyenkor szigorúan tilosaz akku mellett dohányozni vagy nyílt lángot használni.

Ám ha betartja az óvintézkedéseket, és megfelelõen kezeli akkumulátorát, nem lesz oka panaszra. A kiváló minõségrõl, és a teljes körû tájékoztatásról mi gondoskodunk! Böngésszen weboldalunkon! Válassza ki az Ön számára a legmegfelelõbb akkumulátorunk egyikét!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu