takarítógép akkumulátor

Takarítógép akkumulátorok széles választékban, rövid szállítási határidővel, garanciával, üzembe helyezéssel, megfizethető áron!

Az akkumulátorokkal kapcsolatban rengeteg tévhit kering a köztudatban, legyen szó akár a mobiltelefonok akkujáról, akár egy nagy kapacitású takarítógép akkumulátorról. Lehet-e rátölteni vagy minden esetben teljesen le kell meríteni és csak úgy szabad feltölteni? Az alábbiakban néhány hasznos tippet adunk a takarítógép akkumulátorok töltésére.

Az első és legfontosabb, hogy a megfelelő töltőt válasszuk ki. Ha rossz töltőt használunk hozzá, azzal kár tönkre is tehetjük a szerkezetet, ezért vásárláskor mindenképp érdemes szakember véleményét kérni. A napjainkban népszerű lítium akkumulátorok nagy előnye, hogy bármikor bármennyit szabad rátölteni, semmiféle gondot nem fogunk vele okozni. Ipari takarítógépekben a lítium akkumulátor viszonylag még elég ritka, mivel a lítiumos technológia igen drága. Takarítógépekben gyakrabban találhatunk zselés vagy savas akkumulátorokat. A zselés akkumulátor zárt rendszerű, nincs párolgása, újratölteni nem kell, gondozásmentes, viszont bekerülési költsége magasabb, mint a savas akkumulátoroké. A savas akkumulátorban a folyékony elektrolit folyamatosan párolog, ezért azt pótolni kell desztillált vízzel, így rendszeres ellenőrzést, gondozást igényel, viszont ezek az akkumulátorok általában olcsóbbak. A savas akkumulátorok töltését 75-80%-os lemerülést követően kell megkezdeni, nem szabad teljesen lemeríteni.

Amennyiben további kérdése lenne a takarítógép akkumulátorok töltésével kapcsolatban, ne habozzon, keressen minket bizalommal akár még ma!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu