munka akkumulátor csere

Az akkumulátorok számos jármű, gép és berendezés lelkét jelentik. Amikor nem indul be valamelyik, az akkumulátort is ellenőrzés alá kell vetni. Az a meghajtó akkumulátor, ami nem reagál, még nem biztos, hogy elromlott. A meghajtó akkumulátorok és a munkaakkumulátorok is megmenthetőek, legfőképpen akkor, ha a problémát azonosították is.

munkaakkumulátor bevizsgálást mindig szakemberre kell bízni. Csak az ő tudásuk, felszerelésük biztosítja, hogy az akkumulátort alaposan felmérjék és meg tudják javítani is, ha arra van lehetőség. A munkaakkumulátor bevizsgálása során a következő hibalehetőségek jöhetnek szóba. A munkaakkumulátor vagy meghajtó akkumulátor túltöltődött, a fagy tett kárt benne, nem töltötték eleget, egyszerűen csak elhasználódott, de az is előfordulhat, hogy a munkaakkumulátor bevizsgálás során arra jutnak a szakemberek, hogy cellazárlat állt be.

Sok esetben elég a feltöltés, hogy újra működjön az akkumulátor, de ha a tulajdonos hibája miatt már nem menthető meg az alkatrész, akkor újat kell venni. Az munkaakkumulátor bevizsgálásról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Telefon: 06-20/777-4897
06-20/487-8701
E-mail: akku-system@t-online.hu